11/12/2019

Γιατί δεν κάνουμε πια σεξ;

Βλέπω συχνά πυκνά άντρες, αντρικά περιοδικά, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, βιβλία, και τον κόσμο όλο να αναφέρονται στο ότι οι γυναίκες δε θέλουν σεξ μετά από κάποιον καιρό σε μία σχέση.
Μιλάμε για ετεροφυλόφιλες μονογαμικές σχέσεις.
Παράπονα τύπου: 'Όλο λέει ότι έχει πονοκέφαλο' και  'Παλιά το κάναμε κάθε μέρα, τώρα ούτε δυο φορές το μήνα' κλπ.
Μπορώ να πω ότι με εξοργίζει όλο αυτό, γιατί προφανώς για να μη θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί σας πλέον, υπάρχει κάποιος λόγος.
Ναι οκ, μετά την περίοδο honeymoon το πάθος λιγοστεύει και δεν υπάρχει τόσο αυτός ο ενθουσιασμός και ο πόθος (και αυτό μπορεί να ισχύει και για τους δύο).
Αλλά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που πολλοί άντρες αγνοούν ή δε θέλουν να παραδεχτούν.
Όταν αρχίζεις τα ρεψίδια και τα κλανίδια μπροστά μας, φτύνεις, ρουφάς τις μύξες σου και γενικά πλέον δεν προσπαθείς 'να μας εντυπωσιάσεις' όπως στις αρχές, εννοείται αρχίζει και αλλάζει η εικόνα που έχουμε για σένα.
Ναι δε λέω, είναι ωραίο να υπάρχει άνεση μέσα στη σχέση, αλλά όταν αρχίσετε να πηγαίνετε στην τουαλέτα μαζί, και να κατουράτε/χέζετε ο ένας μπροστά στον άλλο, μην περιμένεις ότι θα σε βλέπει ως τον σέξι τύπο που θα θέλει σαν κολασμένη.
Όταν δεν προσπαθείς καν να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα και περιμένεις να καυλώσει μαγικά από μόνη της, ή όταν τα προκαταρκτικά κρατάνε 5 λεπτά το πολύ, γιατί να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου;
Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει. Σταματήστε να μας αντιμετωπίζετε λες και 'δέσατε το γάιδαρό σας' μετά από κάποιον καιρό στη σχέση, και ειδικά μετά τη συγκατοίκηση.

No comments:

Post a Comment